Djur

Matte ger sin hund en godis. Vad kompisen till vänster gör har fått tusentals att skratta!

Detta underbara lilla klipp har fått tusentals att gapskratta!

Hundar är fantastiska varelser! De flesta raser är väldigt trogna och agerar beskyddande mot sina familjemedlemmar. Men de kan också vara oerhört omtänksamma som vill hjälpa till i den mån de klara av.

Många hundar tycker om rutiner och att saker är som de alltid brukar vara. Då kan de fokusera på andra härliga saker istället.

När det bor mer än en vovve under samma tak så blir de nästan alltid bästa vänner och hjälps ofta åt med saker och ting.

I det här klippet har de vita labradorerna Cuba och Grace lärt sig ett sätt för att vara extra omtänksamma, rättvisa och snälla mot varandra – och det är urgulligt!

Matte ger den Cuba en godis, men strax därefter gör kompisen något oväntat. Det hela fortsätter sedan fram och tillbaka mellan de båda kompisarna – och jag kan inte sluta skratta åt detta!

Över 300 000 har gapskrattat åt detta charmiga klipp! Se det här nere och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.