Djur, Familj

En skadad blind hjort kommer till huset och ber om hjälp. Idag är hon en del av familjen!

En liten stackars blind och skadad hjortkalv sökte en sen junikväll kontakt med familjen Butera som bor i ett hus vid skogen i Ohio, USA.

Hjorten kunde inte ha valt ett bättre ställe att söka hjälp på då pensionerade Melanie jobbat hela livet som veterinär och hon har mycket stor rutin på att ta hand om och även hjälpa skadade djur.

Det här måste ha varit det klassiska ödet eller ”meant to be” för vad är oddsen att något som detta skulle kunna inträffa annars?

Melanie berättar: ”Kärlek kom plötsligt rakt in i våra liv i den mest osannolika variant”. Vid den tiden diagnostiserades Melanie med cancer och att ta hand om den lilla sjuka hjorten lärde henne att ”varje liv är en gåva.”

Allt efter tiden gick och hjorten Dillie blivit friskare fick hon också ett alldeles eget sovrum. Idag lever hon tillsammans med familjen precis som vilken familjemedlem som helst. Hon äter grönsaker men älskar glass och godisklubbor.

Kolla in den fantastiska historian i klippet här nere. Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.