Djur

Ingen trodde på hans historia, då bestämde sig mannen för att skaffa filmbevis!

Djur är individer med speciella egenskaper och behov, precis som vi människor! Självklart kan djur ha olika intressen som sticker ut och den historian som vi ska få ta del av idag är definitivt inget undantag.

Mannen i den här artikeln har en häst med en liten speciell morgonrutin. Han har berättat detta för sina vänner många gånger men ingen trodde på honom.

Det hade nu blivit dags att skaffa filmbevis för att visa världen vad hästen brukade göra och jag är väldigt glad över att få ta del av denna minst sagt lite udda och charmiga historia!

Det hela utspelar sig på Mallorca som också är ett väldigt populärt turistmål för oss svenskar. Som vi alla vet är vädret oftast soligt och varmt där större delen av året.

Varje morgon tar sig hästen ett dopp i poolen för att svalka av sig och jag kan personligen inte komma på en bättre start på dagen!

Kolla in hästens rutin i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner och bekanta på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.