Djur

Matte håller fram en banan framför sin katt. Det som händer då fick mig att tappa hakan!

Katter är konstiga djur. Jag älskar dem, men jag lyckas inte alltid förstå mig på dem. Ena stunden är de snälla och rara, men så plötsligt börjar de att klaga. Katter kan också vara väldigt kräsna.

Jag tror inte att jag sett någon katt njuta av en banan så mycket som den här katten gör. Jag visste inte ens att katter kunde äta banan. Man lär sig så länge man lever! Bananer är inget som jag trodde skulle gå hem hos våra små primadonnor på fyra ben!

Vad är det konstigaste du har matat en katt med? Och vad framförallt, vad är det mest annorlunda som din katt gillar? Det måste finnas dussintals av liknande historier där ute för varje katt är ej andra lik.

Det skulle vara riktigt roligt att få läsa vad din katt gillar som dessutom kanske är lite udda? Kommentera gärna på Facebook och kolla in klippet här nere!