Djur

När papegojans favoritlåt drar igång händer något som fick mig att gapskratta!

Den här otroligt charmiga fågeln vet precis hur en slipsten ska dras. Visst har vi sett djur med talang förut, men detta var bland det bästa jag sett på länge!

Kolla in den här fågelns fotarbete när hans favoritlåt sätts på. Den är nog i världsklass.

Papegojans favoritlåt spelas i bakgrunden och man kan verkligen se hur det spritter i benen. Vilket otroligt tempo!

Vem vet, vi kanske får se honom i Let’s Dance inom en snar framtid, för fotarbetet är extremt bra! Hans rörelser är synkroniserade och fulla av energi, vilket gör det svårt att inte bli imponerad. Publiken skulle utan tvekan älska att se den här fjäderbeklädda stjärnan på dansgolvet.

Jag blir också nyfiken på var den har snappat upp denna talang. Kanske har han haft någon dansintresserad familjemedlem som har inspirerat honom? Eller har han kanske haft möjlighet att observera dansrörelser genom olika medier? Oavsett hur han har lärt sig detta, är det tydligt att han har en naturlig fallenhet för dans.

Det är verkligen fascinerande hur djur kan överraska oss med sina förmågor, och den här papegojan är inget undantag. Han har definitivt lagt ribban högt för andra djur när det gäller dansfärdigheter.

Vem vet, kanske blir det fler djur som följer efter och visar upp sina imponerande talanger inom olika konstformer. Det är en påminnelse om att vi delar vår värld med fantastiska varelser som har mycket att erbjuda och visa upp för oss.