Djur, Familj

Mamman filmar sitt barn som sover. Plötsligt sticker en liten nos fram och då händer något Underbart!

Om du är en av de lyckligt lottade ”hundfamiljerna” där ute är det förmodligen svårt att föreställa dig ett liv utan dina lurviga små vänner.

När du skaffar hund är det fantastiskt att se hur snabbt du ändrar ditt liv (till det bättre) och alla nya aspekter i vardagen kretsar nu kring din nyfunna och bästa vän.

Många barn har fått äran att växa upp med hundar och det vi ska få se i det här klippet visar hur otroligt mycket det berikar deras liv. Jag tror ingen någonsin som fått äran att leva tillsammans med en trogen följeslagare skulle vilja få det ogjort.

Hundar fungerar som utmärkta kompisar och lekledare. De älskar bus och kan även vara väldigt vaksamma och beskyddande samtidigt som de ger mängder med kärlek och underhållning.

Vi vet även att en hund är den mest lojala vännen för livet. Den skulle aldrig svika dig i något läge!

I klippet får vi se några väl utvalda stunder som stärker våran tes och det gjorde mig varm om hjärtat idag. Finns det något mer underbart men kärlek mellan familjemedlemmar!

Se det här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook eller kommentera gärna vad du tyckte. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.