Djur

Kattungens näsa slutade inte växa. Hos veterinären avslöjas något fruktansvärt!

Inte långt efter att familjen hade adopterat en liten kattunge märkte de att kattungens söta lilla näsa var fruktansvärt svullen. De blev omedelbart misstänksamma och tog henne till veterinären.

När de kom till veterinären hade kattens näsa svullnat upp ännu mer. Den hade blivit så stor att hon inte ens kunde hålla huvudet uppe. Inom några sekunder, efter att ha undersökt kattungen, visste veterinären vad som var fel. Kattungen hade en massiv parasit som bodde inne i näsan.

För att rädda kattungens liv måste Dr. Farrington agera snabbt. På grund av kattens unga ålder måste doktorn avstå från att använda narkos. Istället fick man försöka lindra med egna metoder så gott det går.

Efter att ha lindat in kattungen i en filt för att hålla henne lugn, började hon dra parasiten ut ur näsan med en pincett. Långsamt men säkert drog hon ut den massiva maggoten.

Vilken otrolig tur att kattungen kunde få hjälp så snabbt! Detta räddade med största sannolikhet hennes liv. Se klippet här nere och dela gärna med dig till dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.