Djur

Bebisbjörnen hänger inte med mamman och syskonen, då kommer den tappra polisen till undsättning!

När jag kör bil och stöter på djur som korsar vägen tycker jag att det är viktigt att hålla sig på ett behörigt avstånd.

Jag låter dem alltid korsa utan någon stress eller tutande. Jag har sett katter, ekorrar och även änder som korsar vägen, men polisen i den här videon fick sig nog en rejäl överraskning den här dagen.

Han arbetar i New Hampshire och han stannade på ett säkert avstånd från en björnfamilj som korsade vägen.

Mamman ville att alla fyra av hennes ungar skulle följa henne från ena sidan av vägen till den andra, men en unge var i slutändan för sjuk för att klara sig helt över och skulle sluta halvvägs genom resan.

Så småningom tyckte mamma-björnen att det skulle vara bäst för henne att lämna ungen bakom och korsa vägen med resten av sin familj. Det var förmodligen väldigt hjärtskärande att se för polisen.

Polismannen väntade tills björnen hade korsat och bestämde sig sedan för att ta den svaga björnungen med sig till ett rehabiliteringscenter.

Men den här lilla krabaten var inte det enda syskonet som lämnats. Det visade sig finnas fler.

Se hur det slutar i klippet här nere och om du gillade den här historien, glöm inte att gilla och dela det här inlägget med familj och vänner!