Djur

Varje gång sopgubben kör förbi gör han detta mot hunden. Alla borde se!

Det är lätt att glömma bort människor som arbetar bakom ”kulisserna” varje dag. De som håller våra samhällen igång. Även om du inte alltid ser dem finns det brevbärare som levererar dina paket, trädgårdsarbetare som håller våra städer och grannskap vackra och många andra stora jobb som är extremt viktiga.

Men vi kanske inte märker det förrän den dagen kommer då de inte längre finns där. Sopphämtare tenderar att falla i den kategorin. Dag efter dag utför de nödvändig service i alla typer av väder och förhållanden.

Mannen som filmade här uppmärksammade mannen som hämtade sopporna. Varje vecka stannar mannen en etra minut vid det här huset för att klappa deras bedårande golden retriever. Man kan se att det inte är första gången de ses. Golden retriever väntar tålmodigt varje vecka på hennes vän som hon tycker så mycket om.

Den här charmiga videon har fått miljontals visningar och jag föreställer mig att praktiskt taget alla som sett det kan inte låta bli att le. Få saker i livet är lika underbara som en glad hund och en person som förstår vikten av godhet mot djur.