Familj, Humor

Storebror har fått tvillingsyskon. Hans förvirring är det roligaste jag sett! Gapskratt!

Som storebror kan det ibland vara tufft att handskas med småsyskon. Man är äldst och bär i vissa sammanhang ett stort ansvar gentemot sina syskon och inte alltför sällan får man utstå både det ena och det andra.

Pojken i den här videon har nyligen fått två tvillingsystrar. Han har inte riktigt greppat situationen än, och det kommer du få se ett smakprov på i videon nedanför.

Se hans förvirring och försök att hålla dig för skratt, men det är helt inte lätt! Hans minspel och reaktioner är obetalbara när han inser att hans liv som storebror har tagit en helt ny vändning. Det är som att tänka att man har full koll på läget, bara för att snabbt inse att man är helt vilse i den nya värld av småsyskon-kaos som har uppstått.

Vi får vara med om ögonblicket när hans ansiktsuttryck går från förundran till lättnad och kanske en gnutta förvirring. Det är en komisk påminnelse om hur överraskande och oförutsägbart det kan vara att bli storebror till tvillingar.

Jag skulle vilja påstå att det är helt omöjligt att inte skratta åt den här charmiga och kaotiska stund i storebrorslivet. Att hanterar två småsyskon samtidigt är verkligen en konstform, och den här pojken är mitt i sitt eget konstverk av förvirring och komik.

Se klippet här och dela gärna vidare med vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.