Familj

Det är helt onödigt att ha sina hundar kopplade bland bebisar. Här ser vi varför!

Väldigt många experter är rörande överens om att när det gäller hundar och djur i allmänhet är det mycket viktigt att man utvecklar relationer till dem.

För barn har det visats sig stärka deras immunförsvar mot allergier och visst är det bara en av många positiva bieffekter med att ha husdjur.

Man behöver lite tålamod som föräldrar och ibland behövs det lite extra hjälp för dem båda att komma överens, men i slutändan kommer det ge resultat.

Den här artikeln handlar om något som många hundägare redan vet men idag ska vi väcka uppmärksamhet till alla föräldrar där ute med små barn som inte har någon erfarenhet av hundar i deras närvaro.

Valpen i det här klippet behöver verkligen inte vara kopplad när den är bland små bebisar och klippet vi ska få se är ett tydlig exempel på detta.

Detta bevisar att även små busiga valpar vet var gränser går och hur man ska hantera små, små barn som inte riktigt själva kan freda sig än mot yttre påverkan.

Kolla in det här nere och håll med om att det är underbart att höra små barn skratta! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.