Djur, Musik

Papegojan hör plötsligt sin favoritlåt. Se reaktionen när han vänder sig om!

Papegojor utmärker sig genom sin enastående intelligens och imponerande förmåga att förvärva nya kunskaper. Deras egenskaper sträcker sig från att behärska språk och musikaliska begrepp till att kunna känna av när deras matte eller husse återvänder hem från jobbet.

Trots att fåglar till stor del följer sina instinkter, har de förmågan att fortsätta utveckla sina egna egenskaper och färdigheter genom hela livet. Liksom människor, är papegojor nyfikna varelser som uppskattar sällskapet av andra, och det är en av de faktorer som bidrar till deras popularitet

I det här videoklippet ser vi en kakadua som är en riktig musikälskare. Han har flera favoritlåtar som han sjunger och dansar till, men hans allra största favorit är ”Gangnam Style” av Psy, som släpptes 2013

Oavsett om du känner till låten eller inte, är detta en oerhört underhållande upplevelse. Papegojans imponerande dansrörelser i takt med musiken är svåra att inte bli förtjust i, och det är omöjligt att inte le när du ser honom hoppa runt till den populära melodin.

Ta en titt på klippet själv nu! Över 7 miljoner människor har redan gjort det, och det kommer definitivt sätta dig i gott humör!