Familj

Mormorn var ute på kvällspromenad. Plötsligt ser hon ett djur i nöd och ingriper direkt!

Om du också är en stor djurvän, slutar det vanligtvis inte med katter och hundar. Chansen är stor att du bryr dig om alla sorters tänkbara varelser, eller åtminstone de lurviga. De flesta människor med ett stort hjärta för djur kommer att göra vad som helst för att rädda dem när de är i fara. Precis som den här damen som klättrade ner i en kall flod för att rädda ett drunknande får.

”Jag var ute på en kvällspromenad med familj och vänner och stötte på ett litet får i vattnet i nöd”, skriver kvinnan på Youtube. Hon och hennes familj tog en promenad nära floden ”Idle”, som ligger i ”Nottinghamshire”, England.

Den godhjärtade mormorn, som så småningom skulle rädda det kämpande fåret från det kyliga vattnet, hade humor när hon berättade om förväntningarna på kvällen. ”Låt oss spela lite pokemon go, eller ha en lugn och skön picknick? Kanske bara en härlig promenad i kvällssolen”, skämtade hon. Men riktigt så blev det inte.

Under sin ”avkopplande” promenad stötte de på fåren, fångade i floden. Den hade försökt klättra upp, men var för tunga på grund av sin blöta ull. Fåren var utmattade och hade nästan gett upp. De försökte inte längre komma till land utan bara guppade runt i vattnet.

Så hon gjorde vad alla med ett varmt hjärta skulle göra – hon klättrade ner i det kalla vattnet och hjälpte de blöta fåren att komma till säkerhet.

Tack och lov att hon var där! Se räddningsvideon nedan och gilla och dela gärna! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.