Familj

Trillingarna sitter i soffan och väntar på att pappa ska komma hem. Väl hemma händer något fantastiskt roligt!

Dessa tre små gossarna väntar på sin far. När han äntligen kommer hem sker något helt fantastiskt som fick mig att gapskratta idag!

Att vara förälder till trillingar kräver uthållighet, organisation och flexibilitet. Det är en resa som utmanar föräldrarna på många sätt men kan också vara fylld av kärlek, skratt och glädje från att se dessa syskon växa upp tillsammans.

De bedårande trillingarna i klippet väntar på sin pappa och när han väl dyker upp, börjar han kittla dem alla på magen! Pojkarna skrattar, skriker och vrider sig av lycka när pappan busar med dem.

Barnskratt är bland det härligaste ljuden i världen och jag långt ifrån ensam om att tycka det! Barnaskratt är en underbar och härlig ljudupplevelse som ofta sprider glädje och skapar en positiv atmosfär. Det finns något magiskt med det spontana och omedvetna sättet barn skrattar på.

När ett barn börjar skratta, är det inte ovanligt att andra barn eller till och med vuxna ansluter sig. Det skapar en positiv kedjereaktion av glädje och skratt i omgivningen.

Man kan verkligen känna glädjen och den har en tendens att smitta av sig på sin publik! Detta gjorde helt klart min dag lite bättre!

Se klippet och dela väldigt gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.