Familj

Mamman säger åt sin son att inte röra glaset. Reaktionen som följer har fått tusentals att skratta!

Barn är härliga och klippet vi ska få ta del av idag är definitivt inget undantag! Om vi tittar noga på barns beteende kan vi ofta se att de är mycket smartare än vi tror!

Denna lilla pojke är bara några månader gammal och han traskar runt bordet i vardagsrummet. Prydligt uppställt står ett glas med vatten och jag tror du kan lista ut vad som är på väg att hända.

Med sina vinglande steg och osäkra balans försöker han utforska världen omkring honom. Hans nyfikna ögon sveper över varje föremål inom räckhåll, och det är tydligt att inget undgår hans uppmärksamhet.

Det är en sådan där ögonblicksbild av vardagen som får hjärtat att smälta. Hans små händer sträcker sig mot glaset, och man kan nästan höra de oskyldiga skratten som bubblar upp inom honom. För honom är detta en spännande expedition, en resa genom det okända där varje möbel och varje objekt blir ett nytt äventyr.

Mamman säger åt honom att inte röra glaset som står där, och han tycker det är kul att retas med mamman så att hon säger det om och om igen!

Hans glittrande ögon avslöjar glädjen i den lilla upprepningen, och varje gång mamman försöker vara bestämd skrattar han ljudligt som om han vore medveten om den söta komedin han skapar.

Det blir en lek mellan dem, en småbarnsdans av auktoritet och skratt, och de delar ett ögonblick av ömsesidig glädje mitt i vardagens trivialiteter.

Klippet kommer ursprungligen från den amerikanska TV-showen ”America’s funniest home videos” och det har fått tusentals människor världen över att skratta!

Kolla in klippet och dela gärna och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.