Familj

Bebisen får för första gången se sin mamma tydligt. Reaktionen som följer är helt underbar!

Ögonblicket då lilla Piper fick prova sina nya glasögon och för första gången se sin mamma tydligt är helt fantastiskt! När de små glasögonen sattes på hennes ansikte och världen plötsligt klarnade upp framför henne, var det som om en magisk slöja lyftes.

Pipers ögon utvidgades med förundran och glädje när hon insåg de vackra detaljerna i sin mammas ansikte – de mjuka linjerna, de varma ögonen och det kära leendet. Mamma kunde knappt hålla tillbaka tårarna av glädje när hon såg det överväldigande uttrycket av upptäckt i Pipers ögon

jag kan bara föreställa mig känslan som infaller, men videon talar sitt tydliga språk. Jag kan bara gissa hur begränsat livet skulle bli om synen inte fungerade som den ska.

Som människa skulle man gå miste om väldigt mycket intryck från omvärlden och är man dessutom ett litet barn, blir handikappet ännu mera påtagligt och jag kan verkligen förstå att lilla Piper inte kände sig på topp.

Men när glasögonen var på plats gick Piper från att vara nedstämd och deppig till att skina upp som en sol och bjuda på världens härligaste leende!

Den förändring som glasögonen medförde var inget mindre än fantastisk. Plötsligt öppnades en helt ny värld för henne, fylld med skarpa konturer och klara färger som tidigare varit suddiga och svåra att särskilja.

Det gick rakt in i hjärtat! Mamman i klippet har satt på sin dotter nya glasögon och det har blivit dags för en första reaktion.

Se det fantastiska ögonblicket i klippet här nere och dela gärna vidare med familj och vänner.