Familj, Vardag

Pojken är på väg att bränna sig på spisen. Då kommer katten och gör något riktigt hjältemodigt!

Det är inte bara hundar som är smarta, uppenbarligen även katter! Pojken står och leker med knapparna på den varma ugnen. När som helst känns det som att något kommer gå fel.

Det verkar även katten ha på känn, som går fram till pojken och gör något som kan ha förhindrat en allvarlig olycka.

Katter är kända för att vara lojala och skyddande mot sina ägare, inklusive barn i familjen. Vissa katter kan vara mer självständiga medan andra kan utveckla en stark anknytning till familjens yngsta medlemmar.

Katter verkar ibland ha en intuitiv förmåga att känna av stämningar och förändringar i sin omgivning.

Katter kan vara fantastiska kompanjoner och kan också erbjuda olika former av hjälp och stöd. Katters intelligens och intuition är fascinerande aspekter av deras beteende och förmågor.

De är kända för sin förmåga att lösa problem och hitta lösningar. De kan klura ut hur man öppnar dörrar, tar sig upp på höga platser eller hittar gömda leksaker. Denna form av problemlösning indikerar en betydande grad av intelligens.

I den här situationen står föräldrarna bara och kollar på och ingriper inte när sonen leker med spisen. De litar kanske fullt ut på att katten reder ut denna potentiella fara.

Det katten gör gjorde mig mäkta imponerad och har man inte redan katt är detta nog ytterligare en anledning till att skaffa!

Se klippet här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook!