Djur

Hoppet verkade helt ute för den trafikskadade pojken, men hunden lyckas förändra allt!

Den här historien handlar om hopp och mod och den har blivit en stor inspirationskälla till många där ute och jag är glad över att kunna dela med mig av den idag.

Våra underbara vänner på fyra ben slutar aldrig att förvåna och exemplet vi ska få ta del av idag är verkligen inget undantag.

Pojken i det här klippet heter Caleb och han har varit med om en fruktansvärd traumatisk bilolycka.

Han vårdas på intensivavdelningen och hoppet såg länge ut att vara helt ute, men då bestämmer sig läkarna för att prova något nytt och annorlunda.

Colonel är en Golden retriever som besitter magiska healing-egenskaper och effekten av hans närhet kommer lämna dig förstummad!

Ben Howard, pojkens pappa skriver:

”Hej alla, jag är Calebs pappa. Tack för att du delade Calebs berättelse. Han förlorade sin mor och bror och syster i samma olycka.

Jag är glad att kunna meddela att efter 8 år och över ett dussin hemska operationer har Caleb repat sig bra och går på vanlig skola igen, han har även fått otroligt bra betyg i alla ämnen.

Vi kommer aldrig glömma Colonels fantastiska insats som hjälpt Calebs att bli frisk.

Han har varit ett bra exempel på mod och stor inspirationskälla för sin familj och många andra.”

Se vad som hände i klippet här ner och glöm inte att dela detta vidare med dina vänner på Facebook. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.