Djur

Räddade hästar firar genom att anordna ett poolparty!

Kan du gissa vad min favoritdel med sommaren är? Jag ska ge dig några ledtrådar. Den är utomhus och den är stor. Den är vanligtvis i en trädgård, ibland i marken, ibland ovan mark. Ibland kan den till och med finnas där helt naturligt utan att människan har blandat sig i.

Poolhäng och avslappning är det bästa! Ibland sätter jag bara en tå i vattnet och söker skugga under ett närliggande träd, och ibland är jag där ute och startar dyktävlingar från bryggan. På något sätt är en pool en underbar flykt under sommarvärmen, och jag tror att den här flocken med hästar skulle hålla med mig!

Även om de inte har en pool per definition, har de en damm och de behandlar den som om det vore en pool. Oavsett vad du vill kalla det är det en grupp hästar som bara älskar livet.

Och det är dags för dem att få den möjligheten! Alla dessa glada hästar är räddade och har lidit, tidigare levt ett liv fyllt av misshandel, övergivenhet, försummelse och några av dem lyckades tyvärr inte undvika slakthus.

Dessa hästar är räddade och nu lever de ett gott liv på ”Duchess Sanctuary”, en ranch på över 1 000 hektar nära Oakland, Oregon, USA, där de är fria att ströva omkring och göra vad de vill.

Som Diva till exempel. Hon är den gråa hästen som vadar mitt genom dammen, simmar! Hon är uppe till halsen och tar sig över, kyler av och mår bra i vattnet.

Sen har vi den bruna hästen till höger som inte är helt redo att ta sig över och istället bestämmer sig för att sjunka ner och rulla runt i det grunda vattnet och leran. Den här hästen hittade komfort och skoj i det smutsiga kladdet innan den gick upp för att njuta av solen!

Det är härligt att se alla dessa tidigare illa behandlade hästar hitta frid. De får njuta av varandra och göra vad de vill på den här vackra gården, som till exempel att uppleva en riktig hästpoolfest!