Djur

Den bortsprungna hunden levde på gatan i över 2 år. Se reaktionen när den äntligen återförenas med sin husse!

Under två långa år levde huden Bosco på gatorna i Rhode Island, USA. Den lyckades överleva på matrester, men tiden som hemlös var självklart väldigt påfrestande för den.

”Han var i trädgården en dag, men på något underligt sätt lyckades han glida ur kopplet,” berättar husse. Bosco försvann och Bill lyckades inte få tag på Bosco utan ringde istället polisen och anmälde honom försvunnen.

Bosco kunde inte hitta hem utan följde istället instinkten för att överleva och fann ett område nära den lokala restaurangen där han lyckades få mat från soptunnorna.

Efter att hört talas om en hemlös hund som strök omkring i grannskapet bestämde sig en räddningsarbetaren vid namn Sheilah för att lägga ut ett lockbete. En bur med mat i och det skulle snart visa sig vara en framgångsrik taktik.

Det tog inte lång tid för Sheilah att spåra Boscos husse Bill, och hon ringde upp honom. Hon sa ”Hej Bill, känner du igen den här ”rösten”?” Och Bill blev ifrån sig av lycka av att få höra Bosco skälla i bakgrunden. ”Han är uppenbarligen en riktig liten kämpe!” sa Bill om Boscos uthållighet.

Jag blir så glad av att se Bosco på väg tillbaka till familjen efter deras långa och tuffa tid från varandra.

Se deras fantastiska historia i klippet och kommentera gärna på Facebook vad du tyckte eller dela vidare med vänner och familj som skulle uppskatta lite lyckliga berättelser idag!