Djur

Hon hittade en övergiven hund längst motorvägen, se vart den ledde henne!

Efter en fasansfull bilolycka trodde familjen Kelley att deras älskade rottweiler Ella var död. Hon hade kastats ut ur bilen och ingen såg vart hon tog vägen. De trodde kanske hon hade skadats allvarligt, blivit rädd och gått ut i skogen. Men faktum är att hon överlevde mirakulöst.

Två veckor efter bilolyckan går Kathy längs vägen när hon får syn på en rottweiler som sitter vid vägkanten.

”Jag kände direkt att hon var någons barn. Jag tyckte bara inte hon betedde sig som en hemlös hund,” berättar Kathy för CBS. Hunden, Ella, var helt utmärglad efter att bara ha levt på vatten från ett dräneringsdike.

Även om det inte är ovanligt att människor dumpar sina djur mitt ute i ingenstans så var Kathy övertygad om att Ella inte hade blivit övergiven. Plötsligt mindes hon att det varit en trafikolycka i närheten av platsen där hon hittade Ella. När hon återvände till olycksplatsen hittade hon fler personliga ägodelar i diket.

Det visade sig att Ella hade samlat ihop det som fanns kvar efter bilolyckan – det som fanns kvar av hennes familj.

”Hon väntade bland ägodelarna på att hennes familj skulle komma tillbaka. Men de kunde inte göra det, och det krossar mitt hjärta.” Kathy antog att passagerarna inte klarade sig, men hon pratade med lokalpolisen ändå. Där fick hon familjens namn, som hon kunde matcha till ägodelarna hon hittat på olycksplatsen.

Ella hade tagit sig ur bilen innan räddningstjänsten kommit fram, vilket var anledningen till att de inte hittat henne. Hon väntade i 13 dagar på olycksplatsen innan Kathy hittade henne.

Men historien slutar inte där: Familjen överlevde men de trodde Ella var död. Tack vare Kathy lyckades de arrangera en tårfylld återförening som du kan se i klippet nedanför.