Djur

Hon försöker hoppa upp på hästryggen men misslyckas totalt. Tillslut tröttnar hästen och hjälper till!

När det kommer till hästar slutar vi aldrig att förvånas över deras förmågor och karaktär. Dessa magnifika djur utstrålar en kombination av kraft och grace som få andra varelser kan matcha. De är inte bara otroligt kloka, med en förmåga att lära sig och förstå som ibland överträffar våra förväntningar, utan också mycket snälla och känsliga varelser.

Denna vänlighet och lojalitet förutsätter dock att vi har förtjänat deras tillit. Att vinna en hästs förtroende kräver tålamod, respekt och förståelse, men när vi väl har uppnått detta band, belönas vi med en lojal följeslagare som aldrig slutar att förvåna oss med sin intelligens och sitt hjärta.

Alla vi som fått förmånen att umgås med hästar vet att de har otroligt starka personligheter och ingen häst är den andra lik. Gemensamt är dock att de är väldigt tillgivna oss skötare som tar hand om dem.

Tjejen i det här klippet försöker kliva upp på hästryggen men misslyckas, om och om igen. Hon får helt enkelt inte riktigt till det rätta knycket, och till slut tröttnar hästen på henne och bestämmer sig för att hjälpa till.

Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag såg vad hästen gjorde! Den härliga varelsen hittade på något så oväntat och komiskt att det var omöjligt att inte brista ut i skratt. Hästars lekfullhet och ibland busiga natur kan verkligen ljusa upp ens dag

Det hela slutar med att hästen lägger sig ner på marken för att underlätta för tjejen. Detta skulle visas sig vara en mycket framgångsrik taktik. Förmodligen tänkte den, ”Äsch nu får det snart vara nog!”. Sen lade den sig platt på marken.

Hästar är otroligt smarta och det här är bara ett exempel i mängden som bevisar detta! Se vad som hände i klippet nedanför och dela det vidare med dina vänner på Facebook. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.