Djur

Hon försöker hoppa upp på hästryggen men misslyckas totalt. Tillslut tröttnar hästen och hjälper till!

När det kommer till hästar slutar vi aldrig att förvånas. De är både otroligt kloka och mycket snälla varelser, förutsatt att vi förtjänat deras tillit.

Alla vi som fått förmånen att umgås med hästar vet att de har otroligt starka personligheter och ingen häst är den andra lik. Gemensamt är dock att de är väldigt tillgivna oss skötare som tar hand om dem.

Tjejen i det här klippet försöker kliva upp på hästryggen men misslyckas, om och om igen. Hon får helt enkelt inte riktigt till det rätta knycket, och till slut tröttnar hästen på henne och bestämmer sig för att hjälpa till.

När jag såg vad hästen gjorde kunde jag inte hålla mig för skratt!

Det hela slutar med att hästen lägger sig ner på marken för att underlätta för tjejen. Detta skulle visas sig vara en mycket framgångsrik taktik. Förmodligen tänkte den, ”Äsch nu får det snart vara nog!”. Sen lade den sig platt på marken.

Hästar är otroligt smarta och det här är bara ett exempel i mängden som bevisar detta! Se vad som hände i klippet nedanför och dela det vidare med dina vänner på Facebook. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.