Djur, Familj

Flickan leker i snön men plötsligt kräver en annan familjemedlem uppmärksamhet!

Snön har för många givit glädje och därför blir det extra kul att se hur våra barn och husdjur njuter av den.

Barn som gläds över snö är ofta en härlig syn. När de vaknar upp till ett vinterlandskap med gnistrande snö täcker marken, kan deras ögon lysa upp av glädje och förväntan.

I det här klippet får vi se en liten flicka som älskar snö och hon får väldigt mycket uppmärksamhet av sina föräldrar.

Att använda ett bildäck som pulka är en rolig och kreativ twist på den traditionella pulkåkningen. Det är en aktivitet som ofta uppstår spontant när det finns tillgängliga material och barnens fantasi kommer igång.

Men det finns ytterligare en familjemedlem som också gärna vill bli uppmärksammad. Våra vänner på fyra ben är minsann smartare än vad vi tror.

Hundar som älskar snö är en underbar syn och ger ofta upphov till många roliga och gulliga ögonblick. Många hundar upplever en speciell glädje när de stöter på snö och deras reaktioner kan variera från euforisk lek till beundransvärd fascination.

När det kommer till att konkurrera om uppmärksamheten skyr de inga medel och plötsligt svischar familjens hund förbi kameran i en hisnande hastighet! När jag först såg klippet fick det mig att skratta rakt ut!

Hundar är sociala varelser som ofta söker och älskar uppmärksamhet från sina ägare. Kolla in det och försök att hålla dig för garv om det går! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.