Djur, Humor

Hela familjen är försov sig varje morgon, men kameran avslöjar den bedårande förklaringen till detta!

Att försova sig är en av de mest påfrestande situationerna. Stressen ökar, morgonrutinerna måste snabbas upp, och en ordentlig frukost blir sällan möjlig innan man hastar iväg till arbetet eller skolan. Det resulterar helt enkelt i en mindre än idealisk start på dagen.

Ett brasilianskt par hade en vana att ställa in en mobiltelefons väckarklocka för att säkerställa att de vaknade i tid varje morgon. Men efter en tid slutade det fungera, och de vaknade inte längre i tid, trots att inget verkade vara fel med tekniken.

För att lösa mysteriet beslutade de sig för att filma när alarmet skulle ringa en morgon. Denna inspelning avslöjade anledningen till deras morgonproblem och har nu blivit en viral sensation på nätet.

I det här brasilianska fallet visade det sig att katten Joaquim var boven bakom deras morgonförsovning. I en video som blivit omtalad online visas hur Joaquim, som en morgontrött individ, snabbt hoppar ner från sin egen säng när alarmet börjar ringa.

Han rusar mot nattduksbordet, hoppar upp och placerar sedan mobilen så att han kan se skärmen. Med tassen slår Joaquim febrilt på telefonen för att stänga av alarmet.

Hans teknik är imponerande och får ägarna att skratta när de inser vad som pågår. Den här familjen behöver nu hitta en annan lösning för att vakna på morgnarna, eftersom Joaquim har blivit en mästare på att stänga av mobil-alarm.

Det är verkligen ett häpnadsväckande klipp som är väl värt att titta på! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.