Djur, Familj

Här ser vi sann vänskap mellan en hund och en katt och de umgås jämt med varandra!

En gammal sliten klyscha säger att hundar och katter inte kan komma överens men om man ser till att de båda får en ärlig chans kan de till och med bli bästa vänner. De behöver inte alls vara som Tom och Jerry och artikeln vi ska få ta del av idag bevisar verkligen motsatsen.

Lisa är en underbar matte till både en söt liten beaglevalp som heter Bo men också till en gullig liten svart katt som heter Jasper.

När de först träffade varandra visste de två inte riktigt hur de skulle uppföra sig men efter en introduction med mycket blyghet tog katten Jasper det första initiativet. Han tog sin lilla tass och lade den på hundens axel och det var som om han med sitt kroppsspråk visade att han accepterat sin nya kompis.


bildkälla

Idag leker de obegränsat med varandra, skojar med och ibland uppstår små slagsmål men som tur är finns matte där för att separera dem, precis som om de vore små barn. Det är svårt att tro att Jasper till en början höll sig vid sidan av hela dagen och bara tittade på sin hundvän, tills han en dag bestämde sig för att gå fram och lägga tassen på hundens axel.

I detta speciella ögonblick som Lisa lyckades fånga på bild, sätter sig Bo bredvid sin vän Jasper på kanten av soffan och strax därefter lägger Bo en tass på Jaspers rygg, i det som inte annat kan tolkas som en kärleksfull och mysig kram.


bildkälla

De två är ett gott exempel på de rofyllda ögonblick som de två djuren delar med varandra ibland då de kanske tittar ut genom fönstret tillsammans och iakttar fåglarna och naturen. Det var verkligen tur att Lisa hade kameran redo i detta söta ögonblick, som visar kärleken mellan två djur som alltid har betraktats som väldigt olika.