Djur

Den döende katten håller husses hand hela vägen till det sista besöket hos veterinären. Hjärtskärande!

Den här historian gick rakt in hjärtat och den som väljer att läsa vidare bör nog ha näsdukarna nära till hands.

Hela Internet gråter efter att Andrew Bernhard publicerade ett foto på Reddit på sin katt – som också fick namnet Andrew.

De är på en sista resa till veterinären tillsammans. 15-åriga Andrew fick katten i examenspresent i gymnasiet och bandet mellan de två kan ses när Andrew håller Bernhards hand hela vägen i bilen till veterinären.


bildkälla

”Andrew var min lilla ögonsten. Han var en bra kille. Han var alltid glad över att se mig, vann alltid slagsmål med hunden och ville bara hänga runt mig hela tiden. Han blev tyvärr för svag för att hålla jämna steg, sade Bernhard till tidningen people.

När det gäller den virala spridningen på bilden är Bernhard glad att Andrews minne kommer att leva vidare.

”Jag är bara så glad att hans berättelse har fortsatt. Han gav mig sådan lycka och jag hoppas att han fortsätter att få andra att må bra med sina egna husdjur, ” berättar han.

Bernhard delade på Reddit hur den stackars lilla Andrew under det senaste året bara blev sjukare och svagare.

”Han tog vara på varje dag i sitt liv och när han avslutade det visste jag att det var dags”, skrev Bernhard. ”Det är alltid tråkigt att förlora en vän. Ledsen för alla andras förluster också. ”

Vi är många som kan relatera till en hjärtskärande förlust av ett husdjur. Vila i fred lilla Andrew och våra djupaste kondoleanser till Bernhard.