Djur

Han adopterade en hemlös hund från gatan. Nu vill den inte sluta kramas!

Han adopterade en hemlös hund från gatan och med facit i hand kan vi lugnt påstå att det var det bästa beslut som någonsin tagits.

Snoop var från början en hemlös och deprimerad hund som levde på gatan, men som tur var kunde hans liv komma att förändras totalt.

När Elliot först träffade Snoop levde han på en riktigt smutsig bakgård. Han var ensam och hungrig och det fanns ingen som brydde sig om honom.

Men idag lever han ett helt nytt liv med sin nya husse och det finns en speciell liten sak som han fullkomligt älskar att göra.

Snoop har utvecklat en stor passion för pinnar och grenar. I början plockade han hem små, enkla och hanterbara men allt efter att åren gick blev fångsten bara större och större.

Fler än hälften av alla grenar och pinnar som han hittar i naturen följer också med hem, men husse har nu fått sätta ett maxtak på hur många och hur stora de kan spara i sitt gemensamma hus.

Se det fantastiska klippet på Snopp och hans otroliga historia i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.