Djur, Musik

Papegojan ser Pavarotti på TV. Sekunderna senare kan jag inte hålla mig för skratt!

Det finns många verkligt begåvade sångare där ute, men vissa röster är mer unika och imponerande än andra.

Operasångare är bland de mäktigaste vokalister som finns. Det finns ytterst få personer som kan mäta sig med djupet och kraften i deras röster.

Luciano Pavarotti var en av de mest begåvade och populära sångarna i operamusikens historia. Han kallades för en legend hela sitt liv och många av hans verk har blivit odödliga hits. Pavarotti är superkänd över hela världen!

Några av hans låtar är så själsliga att du blir rörd till tårar och du vill bara sjunga med. Och det är klart att det inte bara är människor som känner så, även djur, uppenbarligen.

Idag ska vi få träffa en väldigt speciell papegoja som älskar att sjunga med Pavarotti. En del djur är födda till att bli stjärnor och denna underbara fågel är definitivt en av dem. Han är uppenbarligen ett stort fan!

Så snart han hör sången och ser Pavarotti på TV-rutan börjar han genast att sjunga. Och det visar sig att den fjädrade sångaren är väldigt begåvad! Spana in klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.