Familj

Farfar ställer sig mellan sina barnbarn. Deras shuffla-dans är den bästa jag sett!

Denna lilla historia om farfarn och hans barnbarn fick mig att le brett idag och jag kan varmt rekommendera att du fortsätter läsa!

Denna farfar är sannerligen inte som alla andra du känner och jag kan garantera dig att du aldrig mer kommer döma hunden efter håret!

Barnbarnen var ute på promenerade och något oväntat inträffade som uppenbarligen inspirerade dem till att börja dansa en helt underbar ”Shuffle”-dans.

Shuffle-dansen är en street dance-stil som har sina rötter i Melbourne, Australien. Den blev särskilt populär under 1980-talet och har sedan dess spridit sig över hela världen.

Shuffla, eller Shuffle, är ett dansfenomen som fått stor popularitet, särskilt genom sociala medier och musikfestivaler. Fenomenet är särskilt kopplat till elektronisk dansmusik och dansstilen har blivit en integrerad del av rave-kulturen.

Ta en titt på deras danssteg nedanför och dela vidare om det fick dig att le stort idag! Glädjen i klippet sprider sig verkligen och den tenderar även att smitta av sig till sin publik!

Shuffle-dansen har genom åren utvecklats och anpassats, och det finns olika stilar och varianter av Shuffle runt om i världen. Ibland används termen ”Shuffla” som en informell term för att beskriva dansen.

Vilka otroliga talanger! Kolla in dansen och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.