Familj

En nyfiken hjort avbryter bröllopsfotograferingen. Det den ville fick mig att gapskratta!

En helt vanlig och traditionell bröllopsfotografering är något vi minns hela livet men den vi ska få ta del av idag gick raka vägen till historieboken. De flesta brudpar kämpar med att sätta sin egna prägel på den stora dagen och vi har sett en hel del innovativa lösningar genom åren men denna slår allt motstånd!

Morgan och Luke var på ”Felt Estate” i Michigan, USA för att fira sin stora dag och njuta av att ta bilder då plötsligt en liten objuden gäst bestämmer sig för att vara med.


bildkälla

Hjorten var uppenbarligen hungrig och den kunde inte motstå att komma över när han såg brudens smaskiga bukett. Först sträcker den sig så långt det går för att komma åt buketten men det ska inte dröja länge innan hjorten bestämmer sig för att ta sig förbi staketet för att komma ännu närmare sitt mål.


bildkälla

Händelsen överraskade självklart alla men efter att den värsta ”chocken” lagt sig började kameran fånga några av de mest episka bröllopsbilderna någonsin!


bildkälla

Bruden försökte rädda sina blommor men hjorten ville inte acceptera ett nej. Så småningom gav hon sin bukett och fick istället låna en av brudtärnornas till att kasta över axeln. De var båda rörande överens om att det var väl värt förlusten till förmån för alla fantastiska bilderna de fick istället.

När jag själv ser de här underbara bröllopsbilderna är jag också beredd att hålla med!

Kolla in bonusklippet här nere. Det gjorde mig på riktigt gott humör idag! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.