Familj, Vardag

En kvinna sitter framför en tiger. Reaktionen när den märker att hon är gravid? Helt Underbar!

Djurs intelligens överraskar ofta och deras förmåga att förstå komplexa situationer liknar vårt eget förnuft. De delar förmågan att uppfatta och reagera på världen omkring dem på ett sätt som ibland underskattas av människor.

Brittany Smith-Osborne och hennes grupp av vänner njöt av en dag på Potawatomi Zoo i South Bend, USA, när plötsligt en impulsiv tanke slog henne, och hon bestämde sig för att utföra detta spännande äventyr som skulle sätta en extra krydda på deras besök.

Bland Brittany Smith-Osbornes närmaste vänner finner vi Natasha, en charmig individ som för närvarande går igenom den vackra resan av att vara gravid och befinner sig i den 27:e veckan av denna spännande period i sitt liv.

Plötsligt märkte de hur en majestätisk tiger upptäckte Brittanys närvaro och visade ett ovanligt stort intresse för henne. Förtrollade av ögonblicket bestämde de sig snabbt för att fånga detta unika samspel mellan människa och tiger på film, förundrade över den oväntade kopplingen som uppstod mellan Brittany och den fascinerande tigern.

Några kommentarer på internet säger att Natasha skulle ha blivit en trevlig måltid för tigern om glaset inte fanns där. Andra var emellertid helt övertygade om att tigern bara var intresserad av hennes gravida mage, och det är vi också! Eller vad tror du? Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta.

Resultatet? Se det i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.