Familj

Hon adopterade pojken när han var en bebis. 28 år senare gjorde han detta bakom hennes rygg!

Ingeborg McIntosh var tvungen att kämpa hårt för att få adoptera sin son Jordan. Han placerades hos henne i ett fosterhem när han bara var ett spädbarn. Under de närmaste fyra åren bad Ingeborg på sina knän för att få vårdnaden om den lilla pojken.

Hans biologiska mor vill att han skulle adopteras av ett afroamerikanskt par eller ett par av samma etniska bakgrund. När inga fanns tillgängliga stod det klart att Jordan skulle få bli adopterad av Ingeborg.


När du ser Jordan berätta om Ingeborg så är det kristallklart vad han känner för sin mor, han kan knappast prata om henne utan att tårar av tacksamhet rinner längst hans kind.

”De lade honom i mina armar och det var kärlek vid första ögonkastet”, säger Ingeborg. ”Han var redan en del av familjen, oavsett vad.”

Två decennier senare blev hon sjuk i polycystisk njursjukdom. Mamman behövde en njurtransplantation. Det var då Jordan gick bakom ryggen på henne. Han gick och testade sig för att se om hans organ kunde matcha mamman – och det gjorde dem.

Jordan säger: ”Efter allt hon har gjort för mig sedan jag var liten, vill jag göra detta och visa henne hur mycket jag uppskattar henne”, säger Jordan i tårar.

Dela gärna denna godhjärtade historia om du tycker Ingeborg gjort ett fantastiskt jobb att uppfostra sin son!