Vardag

Den gamla damen sitter på stolen, se nu vad kvinnan som kommer in genom dörren gör!

Den som har en mamma, pappa, mormor eller farfar som behöver hjälp från vårdpersonal, sjuksköterskor eller läkare, har en stor önskan om att de bör vara väl omhändertagna. Vi förväntar oss att de är säkra.

Tyvärr, saker är inte alltid som vi tror eller hoppas. En dold kamera har här fångat en chockerande händelse. Vi ser en gammal och till synes sjuk äldre kvinna sitta stilla i sin stol, sedan kommer en vårdpersonal in i rummet.

Händelsen inträffade den 1 januari 2017, cirka klockan 20:00. Undersköterskan Brenda Floyd besökte en klient på Oak Valley. Bakgrunden ska tydligen har varit att offret matat sin hund med vanlig husmanskost, vilket upprörde Brenda Floyd. Brenda Floyd började slå offret upprepade gånger i sidan och baksidan av huvudet.

Det hon gör är både skrämmande och helt fruktansvärt. Lyckligtvis hade någon fångade detta på film och förhoppningsvis kommer detta aldrig mer upprepas. Vi får verkligen hoppas att hon aldrig mer kommer får jobba med människor.

Se vad den dolda kamera avslöjar i klippet här nere. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.