Familj, Vardag

Damen på 80 år blev sminkad av sitt barnbarn – resultatet kommer få dig att häpna!


Den här gamla damen heter Livia Mulac och hon är inte yngre än 80 år. Hon har turen att ha ett barnbarn som är en professionell sminkös och hon är riktigt duktig också.

Livia tycker det är roligt att hennes barnbarn är så pass duktig och brukar därför ställa upp som testkanin när hon vill prova nya olika sorters smink.

Barnbarnet som är 33 berättar i klippet: ”Min mormor har alltid varit min idol, och hon älskar verkligen smink”.

Smink har förmågan att verkligen göra så man knappt känner igen människor. När mormodern blir sminkad så kan man inte tro sina ögon eftersom barnbarnet är så pass duktig.

Före- och efterbilderna är helt otroliga. När du ser resultatet kommer du inte förstå att det är sant!

Bilden ovan visar 80-åriga Livia Mulac som brukar ställa upp som sminkmodell åt sitt barnbarn.

Nu har barnbarnet laddat upp en video på internet där hon visar när hon sminkar sin mormor. När man får se resultatet så ser man verkligen hur stor skillnaden är.

Naturlig skönhet är verkligen vacker. När man använder smink så kan man, om man är duktig, enkelt dölja rynkor och dessutom åldern. Man ska absolut inte skämmas för sin ålder men varför inte se lite yngre ut ibland med hjälp av smink?

Mormor berättar:

”Man behöver inte skämmas för sina rynkor i min ålder. Men varför ska jag inte gå runt med en fantastisk makeup och därmed se 30 år yngre ut ibland?”.

Visst har hon rätt. Ibland kan det vara bra att piffa till sig för att höja sitt egna självförtroende lite grann.

I klippet nedanför kan du se före och efter. När du ser slutresultatet kommer du förmodligen precis som många andra bli chockerad över hur snyggt det blev.

Se klippet här under och glöm inte att dela vidare med dina vänner och familj på Facebook!