Djur

Dags för en dusch! Denna video visar upp en annorlunda reaktion. Den är helt underbar!

Många hundar hatar att bli våta och de skyr inga medel för att komma undan.

För lilla Misty är upplevelsen precis tvärt om. Att ta en dusch är utan tvekan hennes absolut roligaste aktivitet att syssla med! Hon hoppar och sprattlar av glädje så fort duschen sätts på, och hennes viftande svans skvätter vatten åt alla håll. Det är som om vattnet är hennes eget personliga lekland där hon kan utforska och njuta av varje dropp.

Misty tycks inte bry sig om det faktum att de flesta hundar avskyr vatten – för henne är det en ren fröjd att bli blöt och få känna strålarna av varmt vatten massera hennes päls. Det är en syn att se hur hon, med glittrande ögon och ett brett leende på läpparna, njuter av varje stund i duschen, och det är svårt att inte låta sig smittas av hennes entusiasm för den våta leken.

Bara nämna ordet ”dusch” får igång henne fullständigt och hon blir superexalterad!

Varje gång husse säger orden ”shower time”, uppstår ett glädjefnatt! Lyckan som infinner sig är total och det går verkligen inte att ta miste på. Misty studsar runt i förväntansfullt kaos, som om hennes lilla kropp inte kan bärga sig längre för den kommande vattenleken. Hennes ögon glittrar av förväntan och hennes svans viftar så frenetiskt att det skvätter vatten överallt omkring.

Det är som om duschen är en portal till en värld av ren glädje för Misty, där varenda dropp är en ny upptäckt och varje sekund är fylld med spänning. För henne är duschen inte bara en nödvändig hygienisk rutin, det är en festlig ceremoni där hon är gäst av ära och vattnet är hennes danspartner.

Med varje dusch är det som om Misty förnyar sitt löfte om att leva livet fullt ut, med en oskuldsfull glädje som smittar av sig till alla som har förmånen att bevittna hennes vattenälskande upptåg.

Bara ordet framkallar en hysteriskt rolig reaktion och när det väl är uttalat, uppstår en rask språngmarsch till badrummet. Här finns ingen tid att spilla, nu är det bråttom till max! Se hennes underbara reaktion i videon nedanför och dela den gärna vidare