Djur

Hunden räddades från gatan och efter att den blivit klippt, tittar ett par supergulliga ögon fram! Sötvarning!

Den här historien om stackars lilla Magnolia gick rakt in hjärtat!

I alla berättelserna om hundar som blivit övergivna finns det alltid en djurskyddsförening som brinner för djurens rättigheter. De tar dem under sina vingar och förbättrar deras liv genom att erbjuda kärlek och ge dem hälsan tillbaka.

Även i denna historia är ingredienserna densamma och huvudpersonen är ett mycket vackert exemplar av en Shih Tzu. Hon blev på ett mycket grymt sätt överlämnad till sitt öde av sin likgiltiga ägare.

Magnolia, en shih tzu från Storbritannien, övergavs av sin känslokalla ägare. Lyckligtvis räddades den av “Lancaster Animal Shelter” som upptäckte en sorglig detalj.

Magnolia var mellan 9 och 10 år gammal och hade inte bara en rufsig päls, men pälsen var också för tjock, smutsig och hindrade henne från att se längre än sin egen nos.

Naturligtvis tog djurskyddsföreningen i den lilla engelska staden genast hand om Magnolia och klippte bort all överskottspäls som gjorde att den praktiskt taget var blind och gav den vackra lilla Shih Tzun livsglädje

Och ett nytt utseende!

Magnolia är nu omhändertagen av Diana Knight, chef på “Lancaster Animal Shelter”, efter att förmodligen ha tillbringat många år av sitt långa liv i ett ovårdat hem med vad som antas vare en slarvig ägare som inte sett efter den lilla hundens behov.

Nu väntar vi bara på att även den här fantastiska fyrbenta lilla vännen hittar en adoptivfamilj som vill ge kärlek och värme till en gammal hund som behöver en massa kel och omtanke!