Djur

Hunden räddades från gatan och efter att den blivit klippt, tittar ett par supergulliga ögon fram! Sötvarning!

Den här historien om stackars lilla Magnolia gick rakt in hjärtat!

I alla berättelserna om hundar som blivit övergivna finns det alltid en djurskyddsförening som brinner för djurens rättigheter. De tar dem under sina vingar och förbättrar deras liv genom att erbjuda kärlek och ge dem hälsan tillbaka.

Även i denna historia är ingredienserna densamma och huvudpersonen är ett mycket vackert exemplar av rasen Shih Tzu. Hon blev på ett mycket grymt sätt lämnad åt sitt öde av sin likgiltiga och grymma tidigare ägare.

Som tur var kunde underbara människor från organisationen ”Lancaster Animal Shelter” rycka in och reda ut situationen. Magnolia var mellan 9 och 10 år gammal och hade inte bara en rufsig päls, men pälsen var också tjock, smutsig och hindrade henne från att se längre än sin egen nos.

Naturligtvis tog djurskyddsföreningen i den lilla engelska staden genast hand om Magnolia och klippte bort all överskottspäls som gjorde att hon praktiskt taget var blind. De gav den gulliga lilla Shih Tzun livsglädje tillbaka.

Och ett nytt utseende! Kolla in här:

Magnolia är nu omhändertagen av Diana Knight, chef på ”Lancaster Animal Shelter”, efter att förmodligen ha tillbringat många år av sitt långa liv i ett ovårdat hem med vad som antas var en slarvig ägare som inte sett efter hennes behov överhuvudtaget.

Nu väntar vi bara på att även den här fantastiska fyrbenta lilla vännen hittar en adoptivfamilj som vill ge kärlek och värme till en gammal hund som behöver en massa kel och omtanke!

Se så fin hon är idag!

Dela gärna denna hjärtskärande solskenshistoria vidare på Facebook eller lämna en liten kommentar om vad du tyckte.