Djur

26 hundar räddas från en köttfabrik. Se deras första möte i frihet. Underbart!

Denna historia handlar om 26 stycken hundar som levde under fruktansvärda förhållande inom köttindustrin i Sydkorea. Men som tur var kunde deras fruktansvärda öde vändas till något positivt.

Jag är otroligt glad över att det finns eldsjälar där ute som ägnar sin vardag åt att hjälpa våra små fyrbenta vänner i nöd, för vem skulle annars göra det?

Organisationen ”Humane Society International” hade kallats till fabriken för att ta hand om ett problem, nämligen att rädda 26 stycken hundar från en köttfabrik. Alla djuren räddades och blev förda till säkerhet, långt bort från köttfabriken.

På fabriken levde de under fruktansvärda förhållande i små trånga och rostiga burar. Där fanns olika hundar i varierande storlekar och raser men gemensamt för alla var att de var där av en och samma anledning.

Men som tur var kunde alla hundar räddas och föras till säkerhet. Väl hemma i USA fick de den veterinärvård de behövde och samtliga ska nu placeras ut i nya adoptivhem.

Två omaka kompisar, som vi ser i slutet på filmen, blev vänner på fabriken och är det ännu idag. Man ville helt enkelt inte separera dem och lät dem istället få vara tillsammans.

Kolla in deras otroliga resa i klippet här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina djurvänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar och berätta vad du tyckte.