Djur

Under ett oväder glömde matte att stänga altandörren. Lite senare hittar hon 3 rädda rådjur i vardagsrummet!

Bor man en bit utanför stan i ett lantligt litet hus nära skogen, får man vara beredd på att vad som helst kan hända. Kvinnan i den här artikeln fick sig en smärre chock en dag då hon bara skulle kliva in i sitt vardagsrum.

Amscolie är profilen som ville berätta sin roliga och väldigt ovanliga upplevelse om ”oväntade möten” med naturen och dess invånare.

Mitt i en storm hade hon glömt att stänga till ytterdörren till altanen hemma, och när hon senare gick in i vardagsrummet möttes hon av en rejäl överraskning.

Väl där inne satt 3 rådjur och tittade nyfiket på henne. De verkade till synes helt orädda och kanske var de mest glada över att få skydd mot stormen.

Skrämda av stormens ankomst smet de tre rådjuren in i Amscolies hus för att hitta skydd och trygghet. Hon lät dem självklart komma till ro då stormen var mycket våldsam och otrevlig, även för små djur som vanligtvis är vana vid tufft väder.

Efter natten då stormen hade passerat lämnade de tre små rådjuren Amscolie vardagsrum och återvände lugnt till sin naturliga miljö igen.

Men det händer fortfarande att de kommer på besök ibland för de saknar sin mänskliga reservmamma.

Dela gärna denna fantastiska historia på Facebook så sprider vi lite feelgood idag!