Familj

Tvillingarna får ögonkontakt. Det som händer sen har satt hela Internet i gungning!

Jag växte upp med tre syskon i huset. De var mina första vänner och är fortfarande min första ”gå till först”-vänner när jag behöver prata om något viktigt. Enkelt uttryckt pratar vi om allt och det är så fantastiskt.

Men när vi var små ville jag ibland vara det enda barnet i familjen för att mina syskon irriterade mig så mycket. De fanns dagar då vi slogs och avskydde varandra. Men jag skulle inte vilja byta bort dem för det. Dessa små saker är minnen för resten av våra liv.

De starka banden mellan syskon är helt fantastiska men visst, i bland blir man ovänner, men oftast bara för en kort stund. För i grund och botten älskar vi varandra.


Men kan du föreställa dig banden mellan tvillingar? Det är antagligen tio gånger starkare än hos vanliga syskon. Det verkar faktiskt som om tvillingar kan kommunicera med varandra innan de ens har lärt sig hur man pratar. Detta beror vanligtvis på att de spendera mycket tid ihop innan de föds och att de går igenom samma utvecklingsstadier samtidigt.

I videon nedan ser du de sötaste tvillingarna som sitter mittemot varandra och jollrar.

De två sötnosarna heter Merle och Stijn och den underbara videon på dem har fått mer än 20 miljoner visningar! Det är en sådan välsignelse att deras far lyckades fånga detta förtjusande möte på film!

Se klippet här nere: