Humor

Tony Rickardsson missar prisutdelningen. Då gör han detta och jag kan inte sluta skratta!

Ett av de bästa ögonblicken på idrottsgalan är när vi får se Robert Gustafsson i högform. Hans otroliga skicklighet att gestalta olika karaktärer och situationer gör varje framträdande minnesvärt och underhållande. När speedwaylegenden Tony Rickardsson blev utan pris fick han nog.

I ett ögonblick av spontanitet och humor tog Gustafsson scenen och förvandlade den till en stund av skratt och glädje för alla som var närvarande. Med sitt karakteristiska sätt att kombinera komik och skärpa skapade han en oförglömlig upplevelse och bevisade än en gång varför han är en av Sveriges mest älskade komiker och entertainers.

Det var i samma program som Robert Gustafsson axlade rollen som Tony, han klev upp på scenen och tog över showen fullständigt. Han hade en hel del saker att säga och inte långt efter detta fick Tony Rickardsson äntligen sitt efterlängtade pris.

Det här hör till en av mina absoluta favoriter när det kommer till svensk humor. Trots detta hade jag helt glömt bort den till alldeles nyligen. Därför tycker jag att den är väl värd att spridas återigen och ni får gärna hjälpa till. Det är något magiskt med hur den här typen av humor kan lysa upp ens dag och skapa en gemenskap kring skratt och glädje.

Det är som om varje gång vi återupptäcker dessa pärlor av humor, så påminns vi om kraften i att dela glädje och skratt med varandra. Så låt oss tillsammans sprida detta skratt och ljus vidare, för världen behöver verkligen mer av det just nu.

Se det här nere och glöm inte att dela detta vidare med dina vänner på Facebook