Djur

Tim hörde konstiga ljud från verandan, när han tittar ut ser han en hel familj som leker!

Den här händelsen är som om den vore hämtad ur en saga, men det otroliga är att den faktiskt har inträffat i verkligheten! Som om orden dansade på linjen mellan fantasi och verklighet, vävde ödet samman trådar av händelser som påminner om de mest gripande berättelserna.

Det är som om livets dramatik har valt att avslöja sig själv genom en händelse som bär på en förtrollande kvalitet, där varje ögonblick känns som ett kapitel i en episk berättelse som vi själva är medförfattare till.

Fotografen Tim Newton är en av de få som haft turen att få se något ovanligt och extraordinärt på nära håll. Händelsen utspelade sig utanför Tims hem i Alaska.

I detta område i USA’s norra delar domineras territoriet fortfarande av mycket orörda och naturliga landskap, därför är det heller inte helt ovanligt att man får träffa på ett och annat vilt djur när man besöker trakterna.

Tim hörde konstiga ljud ute på verandan och bestämde sig för att se efter vad som föregick. När han väl tittade ut, fick han sig sin livs överraskning!

En hel familj med busiga små lodjur hade kommit på besök. De vilda kattdjuren leker lyckligt i nysnön och springer omkring bland Tims utemöbler.

Ögonblicket är otroligt gulligt och fascinerande att se, vilken tur att Tim också är en skicklig fotograf så att det även kunde förevigas på film!

Kolla in den glada lokattfamiljen i klippet här nere och dela gärna vidare med dina vänner på Facebook! Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.