Djur, Vardag

Poliskvinnan har precis krossat bilrutan. Men vänta tills du ser HELA bilden!

Den här bilden kommer från Tyskland och den visar en polis som just gjort ett stort hjältedåd av högsta rang! Kvinnan råkade gå förbi en inlåst hund i en otroligt varm och het bil. Det fanns bara en värdig sak att göra.

Varje år upprepar sig historien: Folk parkerar bilen med sina hundar i och tycker att det är helt okej att veva ner rutorna bara lite. Tyvärr är denna praxis livshotande.

Och om du inte är övertygad – sätt dig själv i bilen, stäng av luftkonditioneringen och stanna i 5 minuter – en stekhet sommardag med gassande solsken. Hur känns det?

Bara att känna den intensiva brännande värmen kommer att räcka för att få dig att svettas och flåsa. Så tänk till ordentligt. Det här är precis vad din lurviga vän tvingas utstå en het sommardag, inlåst utan vare sig vatten eller svalkande skugga.

Här ser vi hela bilden och en bild säger verkligen mer än tusen ord…

Vi ska vara glada för att det denna gång fanns en vaksam polis som råkade var på rätt plats vid rätt tillfälle och med rätt inställning.

Hamnar du själv i en sådan situation och ser att hunden lider (eller kanske till och med ligger livlös?) Tveka inte. Krossa rutan med vad du än hittar och låt den stackars lurviga hunden få en chans att inte bara överleva, utan också undvika en långsam och smärtsam död.

Dela detta viktiga budskap med dina vänner på Facebook så att så många som möjligt blir medvetna om den i sommar. Tillsammans kan vi hjälpa till att rädda liv! Man ska aldrig underskatta sociala mediers otroliga genomslagskraft och spridning av viktiga buskap!