Djur

Pitbullen vägrar att släppa sin vän och hans taktik är lika godhjärtad som genialisk!

Djur blir ofta misskrediterade för det band de delar med andra. Man brukar säga ”En hund är en människas bästa vän.” Men det är aldrig det omvända.  Många tror att hundar inte bryr sig och älskar inte andra människor eller djur lika mycket som vi människor gör. Men det har man bevittnat här på djurhemmet.

För att hoppa in i den här berättelsen skulle Merrill den treåriga hunden snart flyttas till ett annat hem efter att ha bott  på ett djurhem i Kalifornien i flera år.

Under sin tid på här befann sig Merrill en åttaårig chihuahua som heter Taco. Även när Merrill behövde opereras stod Taco vid hennes sida.

Då tog sakerna en vändning. När Merrills nya ägare kom för att hämta henne och hämtade henne för att ta henne började Merrill gnäll. Taco började också gråta av rädsla för att sin bästa vän Merrill skulle försvinna.

Det var då mannen bestämde sig för att inte bara ta Merrill utan också Taco. Båda hundarna lever nu lyckligt i det varma och kärleksfulla hemmet med deras nya ägare.

De två bästa vännerna är mycket tillsammans och spendera otaliga timmar med varandra.

Berättelsen visar att vissa själar bara är avsedda att vara tillsammans.

Som människor är hundar sociala varelser. De har förmåga att bry sig, känna kärlek och visa känslor. Att djur inte har en känslomässig intelligens är långt ifrån sanningen.

För att se Merrill och Taco tillsammans får du titta på det här klippet nedan. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.