Djur

Mystiska saker hände i köket, då bestämde sig mamman för att sätta upp en övervakningskamera!

Vad våra älskade husdjur hittar på när vi är inte är hemma är inte alltid lätt att veta. Detta var något som matte i det här klippet ville ta reda på och satte därför upp en övervakningskamera.

Nästan varje dag när familjen kom hem till sitt hus var stolen i köket flyttad. Ofta när detta inträffade saknades det även mat eller andra godsaker som tidigare funnits i köket. Till en början trodde familjen att de bara hade en oupptäckt vana att flytta stolen och glömma att de hade tagit maten.

Men när det fortsatte att hända, började de ana att det fanns något annat på spel. De började undersöka närmare och upptäckte till sin förvåning att deras fyrfota vän, den lurviga familjens golden retriever, var boven bakom mysteriet.

Det visade sig att den listiga hunden hade lärt sig att dra ut stolen för att nå maten på köksbordet, och sedan flyttade den tillbaka stolen för att dölja sina spår. Familjen kunde inte låta bli att skratta åt den smarta taktiken, samtidigt som de imponerades av hundens påhittighet och ihärdighet.

Det var tydligt att deras fyrbenta vän hade en helt egen agenda när det gällde mat! Från och med den dagen var det ingen mat som var säker från den lurviga tjuven i huset.

Denna dag bestämde sig matte för att gillra en fälla. Hon värmde upp några chicken nuggets i ugnen, riggade en kamera och gick sen iväg till affären.

När hon kom hem var maten borta men denna gång fanns bildbevis! Se den otroligt charmiga filmen här och glöm inte att dela!