Familj

Mamman lotsas nysa framför sin son och reaktionen som följer är det roligaste jag sett!

Lycka är att få skratta så tårarna rinner och klippet vi ska få se idag är verkligen ett gott exempel på detta.

Mamman sitter och matar sin son och bestämmer sig för att lotsas-nysa. Reaktionen som följer är fantastiskt rolig! Vilket otroligt charmigt skratt! Det är få saker som slår genuint barnskratt och jag fullkomligt älskar att få höra det!

Bebisar som skrattar åt vad vuxna gör är en hjärtevärmande och underhållande del av barnets tidiga utveckling. Det finns något magiskt och smittsamt i ljudet av en bebis skratt, och när de reagerar på vuxnas handlingar med glädje blir ögonblicken extra speciella.

Bebisskratt är som en glädjens symfoni och är en påminnelse om den enkla, genuina glädjen som kan komma från de små, vardagliga ögonblicken.

Att dela skratt med bebisar är inte bara underhållande utan också en värdefull påminnelse om hur viktigt det är att hitta glädje och lekfullhet i livet, även när vi blir vuxna.

Att kunna få en bebis att skratta genom en enkel lek eller en rolig min kan vara en fantastisk känsla av prestation och glädje.

Bebisen skrattar så han gråter åt mammans gest och visst smittar det av sig till oss som tittar? Kolla in klippet här nere och dela om det gick dig att garva idag!