Familj

Pappan filmar sin dotter när hon plötsligt börja sjunga. Detta lämnar absolut ingen oberörd!

Lilla Josie älskar två saker, dockor och sång! Flickan är inte ens 2 år gammal men kan redan charma en publik med hennes fantastiska sångförmåga.

Här tar hon sig an låten ”Herr olsson hade en bonnagård” eller ”old macdonald had a farm” som den heter på engelska och som tur var fanns pappa där redo med mobilkameran.

Barn som är sångbegåvade utmärker sig genom sin förmåga att uttrycka sig genom sång på ett sätt som skiljer dem från sina jämnåriga. Dessa barn visar ofta tidigt ett starkt intresse för musik och har en naturlig fallenhet för att uppfatta melodier, rytmer och tonhöjder.

Hennes framträdande har setts av tusentals människor över hela jorden och jag kan varmt rekommendera att du tar del av det idag!

Det är viktigt att uppmuntra och stödja sångbegåvade barn genom att erbjuda möjligheter för musikalisk utbildning och träning. Musiklektioner, körer och andra musikaliska aktiviteter kan vara särskilt givande för dessa barn och hjälpa dem att utveckla sin talang ytterligare.

Att skapa en positiv och stödjande miljö där de kan utforska sin kreativitet och uttrycka sig genom sång är avgörande för deras musikaliska utveckling.

Se det underbart charmiga klippet här nere! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.