Ägg äter vi alldeles för lite av till vardags. Ägg är både supernyttiga och goda, dessutom innehåller de drösvis med vitaminera och mineraler som kroppen behöver.
Ägg är en utmärkt källa till högkvalitativt protein. Det innehåller alla nödvändiga aminosyror som kroppen behöver för att bygga och reparera vävnader.
Ägg har en lång tradition inom matlagning och spelar en betydande roll på många kulturers julbord runt om i världen.
Men att skala ägg är både tidskrävande och pilligt och vi önskar att det fanns är lättare sätt att lösa detta på.
Äggs mångsidighet gör det möjligt att använda dem på olika sätt, från aptitretare till desserter, och det bidrar till att skapa en festlig och smakrik måltid under julhögtiden.
I Videon nedanför får vi ta del av en liten annorlunda variant på hur detta kan gå till och erkänn att det var det smidigaste sättet ni sett på länge!
Se hur du kan skala ett ägg på rekordkort tid i klippet nedanför. Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.