Vardag

Ålderdomshemmet i Ohio bär på en dold hemlighet. Kolla in insidan!

Lantern av Chagrin Valley, beläget i Ohio, USA, är inte bara ett sjukhem – det är en extraordinär plats som tydligt skiljer sig från sina motsvarigheter. Vid första anblicken ser det ut som vilket ålderdomshem som helst, men det är när man korsar tröskeln som en fascinerande hemlighet avslöjas.

Det som gör Lantern unikt är dess koncept och dedikation till att skapa en atmosfär som tar de boende tillbaka till deras uppväxt på ett sätt som överträffar förväntningarna. Interiören döljer en tidsresa till 1940-talet, en epok som formade många av patienternas minnen och erfarenheter. Det är som att kliva in i en levande målning där varje detalj är noggrant utformat för att återspegla den nostalgiska känslan av en svunnen era.

Det är uppenbart att Lantern av Chagrin Valley har investerat tid och ansträngning för att skapa en miljö som går utöver det vanliga. Det är inte bara ett ställe för vård, det är en plats där minnen väcks till liv och där varje rum andas liv i en svunnen tid. Patienterna verkar verkligen älska denna resa tillbaka i tiden, och när du ser bilderna nedanför kommer du förstå varför. Denna unika oas av nostalgi och omsorg är en påminnelse om att sjukvård kan vara mer än bara behandling – den kan vara en resa tillbaka till det förgångna, fylld med kärlek och omtanke.

Se bilderna här nere så förstår du varför!

1.

2.

3.

4.

5.

Dela detta inlägg på Facebook, kanske kan det inspirera någon att göra samma sak i Sverige!