Humor

Kvinnan frågar gud hur man ska förstå sig på män – guds respons är sylvass!

En kvinna är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet när hon helt plötsligt utbrister: Herre, uppfyll en önskan åt mig!

Plötsligt fylls himlen av stora mörka moln och hon hör Gud säga med grov röst: Eftersom du har försökt att vara mig trogen på alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar.

kvinnan säger: Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill.

Gud svarade: Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen!

Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting.

Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.

Kvinnan tänkte en lång stund och till slut säger hon:

Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina män har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på karlar.

Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de tjatar och gapar och vad de menar när de säger: ingenting. Jag vill veta hur man gör en man genuint nöjd och lycklig.

Efter ett par minuter svarar Gud: ”Vill du ha två eller fyra filer på den där jäkla bron.”