Djur, Familj

Katten ser sin avlidna matte i telefonen. Dens reaktion får tusentals hjärtan att smälta!

Våra underbara små husdjur kan känna både sorg och glädje på samma sätt som vi människor gör, men trots denna fakta finns det många skeptiker där ute.

Men efter att ha sett den här videon på en katt som ser sin avlidna ägare är det svårt att tro något annat än att katter också är riktiga känslomässiga djur!

Om någon där ute tvivlar på att våra fyrbenta vänner kan känna sorg, är denna video ett bra bevis på det motsatta. I klippet ser vi en katt titta på en video på någon den saknar och som tyvärr inte längre finns med oss idag.

Videon är väldigt hjärtevärmande. Kattens reaktion gör oss väldigt varma i hjärtat och är verkligen ett tydligt bevis på att katter känner känslor och faktiskt saknar oss när vi inte längre finns där.

Titta bara när hon lägger kinden mot telefonen och förmodligen hoppas komma närmare sin ägare som nu bara finns i himlen.

Själv fick jag en liten tår i ögat när jag såg detta. Kolla in klippet och glöm inte att dela med dina vänner! Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet och berätta vad du tyckte.